20.10.19

Η ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΑΣ στο 4ο Φεστιβάλ Open Nights (Defrag) Σάββατο 8 Νοέμβρη 2019 | Αθήνα





















Στο πλαίσιο του 4ου φεστιβάλ Open Nights που διοργανώνεται από την ομάδα χοροθεάτρου OFF ART και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων απο τις 8 - 16 Νοεμβρίου
το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 21:00
στο BOOZE COOPERATIVA - Κολοκοτρώνη 7 / Αθήνα
παρουσιάζεται
Poetry Performance:
Η ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΑΣ της Σίσσυ Δουτσίου
εμφανίζονται: Ιωάννα Χλόη Βούλγαρη + Κατερίνα Παντούλη

Είσοδος ελεύθερη- έναρξη 21.00

Poetry Performance:
Η ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΑΣ της Σίσσυ Δουτσίου
συμμετέχουν:
Ιωάννα Χλόη Βούλγαρη + Κατερίνα Παντούλη
Σκηνοθεσία: Τάσος Σαγρής
(Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών), Αθήνα
Ηχητικά περιβάλλοντα: Crystal Zero
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1 ώρα και 15 λεπτά


Ερεθισμένα κορίτσια ταξιδεύουν στις πόλεις της Ευρώπης απολαμβάνοντας κάθε πιθανή ερωτική φαντασίωση και διαστροφή. Μια γυναίκα ηδονοβλεψίας, διοργανώνει ή παρατηρεί σεξουαλικά όργια αναζητώντας την ευαισθησία και την προσμονή της ηδονής. Η κυριαρχία της ερωτικής σκηνής, οι υλιστικές αυταπάτες του Δυτικού κόσμου, παραζαλισμένοι ερεθισμένοι άντρες, διεφθαρμένα κορίτσια, σώματα που θυσιάζονται, παραδίδονται με αθωότητα στο θρίαμβο της διονυσιακής φαντασίωσης.

Η Ηδονοβλεψίας είναι μια συλλογή ερωτικών αφηγημάτων της ποιήτριας και ηθοποιού Σίσσυ Δουτσίου που δημοσιεύθηκαν σταδιακά τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην επιθεώρηση πολιτισμού ΕΝΕΚΕΝ και κυκλοφορούν φέτος σε βιβλίο από τις εκδόσεις Κενότητα. Απώτερος στόχος αυτών των διηγημάτων είναι η καταγραφή τολμηρών φαντασιώσεων και ακαταμάχητων οργίων.
Η Ηδονοβλεψίας τολμά τις πιο παρακινδυνευμένες περιγραφές, εκθέτει ασυνήθιστες καταστάσεις, διατυπώνει λεπτομέρειες από κορμιά και λόγια που δημιουργούν ένα μονοπάτι για να περιπλανηθούμε στις πιο απόκρυφες πλευρές της σύγχρονης ζωής. Μια ευδαιμονία που πηγάζει από την ανωμαλία, από την απατηλή λάμψη της νεότητας, από το σπάσιμο των κανόνων.


Η ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΑΣ στο 4ο Φεστιβάλ Open Nights (Defrag) / 8 – 16 Νοεμβρίου 2019 / BOOZE COOPERATIVA – All areas  Εικαστικά /  Φωτογραφία/ Παραστάσεις – Performances/ Residencies/  Screenings / Διαλέξεις/ συναυλίες/ Ποίηση/ Workshops


Το Open Nights είναι ένα  διά-καλλιτεχνικό φεστιβάλ με βάση την κεντρική Ελλάδα που διοργανώνεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια από την ομάδα χοροθεάτρου OFF ART και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων. Το φεστιβάλ βασίζεται σε ένα θέμα διαφορετικό κάθε φορά και μια ομαδική εικαστική έκθεση που διαρκεί όσο και το Φεστιβάλ.

περισσότερες πληροφορίες για το 4ο Φεστιβάλ Open Nights (Defrag)https://theinstitute.info/?p=4159

No comments: